SARAY AARLE-RIXTEL

SARAY AARLE-RIXTEL De lekkerste grillgerechten en pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saray Aarle-Rixtel. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 12:51 Bezorging was prima, ook verwachte tijdstip. De pizza was lekker volgens mijn dochter. Helaas vond ik de durum kipdoner wat flauw van smaak, vandaar 3 sterren.
18 mei 2022 om 11:49 Echt de lekkerste kapsalon die ik in tijden heb geproeft! Bij deze vaste klant, bedankt!
17 mei 2022 om 21:47 Prima pizza’s en netjes ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd.
17 mei 2022 om 3:48 Erg chagrijnige bezorger omdat hij het niet kon vinden en het vervolgens niet eens tot aan de deur wil bezorgen. Klaagt ook nog eens om de tijd waarop ik de bestelling heb geplaatst ivm hun reistijd. Niet erg klantvriendelijk ingesteld deze zaak…
10 mei 2022 om 10:57 Goed en heerlijk gegeten. Pizza rijkelijk belegd!!! Bezorgtijd prima, was wel op een maandag avond na 22.30u
9 mei 2022 om 19:15 Perfect
7 mei 2022 om 19:39 Eten was goed, bezorgtijd kreeg ik pas na betalen te zien. Dan is 90 minuten wel erg lang. Weet niet of ik het dan alsnog besteld had.
1 mei 2022 om 10:13 Smaczne i gorące. Lekker en waarm
27 apr 2022 om 20:39 Eten was " ok" , friet van kapsalon niet gaar, pita broodje bij " bordje" vergeten... beetje jammer, bijna goed! Bezorging verder geen klachten over.
27 apr 2022 om 19:57 Prima!
26 apr 2022 om 23:10 Over het eten valt niet veel te zeggen behalve dat smerig. Humburger was platter dan me slipper sol de pizza was letterlijk alleen de bodem gebakken en groente los er opgegooid durum was vies en de bezorger belde dat ik na beneden moest komen
26 apr 2022 om 12:07 Snel, warm en lekker